51Hz geeft richting aan ontwikkeling​

Wij geven inzicht in onbewust gedrag, zodat mensen hun volle potentieel kunnen bereiken.

De frequentie van geluk

De naam 51Hz is niet zomaar gekozen: 51 Hertz is de letterlijke frequentie van serotonine, het gelukshormoon. Ons doel is namelijk om inzicht te geven in jouw onbewuste gedrag, zodat we daarmee een bijdrage kunnen leveren aan jouw geluk. Anders gezegd: door jouw (onbewuste) talenten en valkuilen in kaart te brengen met de 51Hz MindScan, bieden we concrete handvaten om de juiste richting te kunnen bepalen voor jouw persoonlijke groei. Onze overtuiging is namelijk dat je zonder richting, geen vooruitgang kunt boeken. En zonder vooruitgang, bereik je geen geluk. En dat zou zonde zijn van jouw potentieel! 

Wetenschappelijke basis

Op basis van ruim 15 jaar ervaring in het meten van hersenen en het vertalen naar concrete betekenis, hebben we de unieke neurotechnologie van de 51Hz MindScan ontwikkeld. Door middel van EEG (Eletro-Encefalo-Grafie) kunnen we jouw brein meten en uitlezen via onze zelf ontwikkelde software. Met de input vanuit een breed scala aan wetenschappelijke studies en ruim 10.000 uitgevoerde MindScans, hebben we het verklarende model ontwikkeld dat jouw hersengolven in 5 minuten omzet naar een score op energie, stress, emoties en het Brain Big 5-profiel.

Wil je meer weten over de techniek? Of de 51Hz MindScan zelf als psycholoog of coach inzetten? Neem dan contact met ons op.

Bedankt!

Uw verzoek is succesvol verzonden, 
we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

51Hz