fbpx

Onze analisten

De koppeling tussen resultaat en context

51Hz hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar toepassingen. Daarom krijgen de personen die de MindScan afnemen en de resultaten analyseren en toelichten een gedegen opleiding. Voor de Totaalscan is zelfs een accreditatie nodig om deze af te mogen nemen. 

Met welke MindScan analist maak jij een afspraak?

Onze analisten zijn gecertificeerd om te werken met de MindScan en passen deze toe in hun praktijk.

Door dit formulier te verzenden geeft u aan akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Michel Hoekstra

OUDE MEER

Michel Hoekstra

Als trainer en coach helpt Michel graag bij je persoonlijke groei en ontwikkeling. Hij doet dat op Happy Island, een verborgen eiland in Aalsmeer vlakbij Amsterdam. Het is een plek waar in alle rust de MindScan doorgenomen kan worden, zodat je inzicht krijgt in hoe er maximaal gebruik kan worden gemaakt van onbeperkte potentieel.

Marion Heinen

BREDA

Marion Heinen

Marion is opgeleid tot coach. Het is haar passie om mensen te helpen om meer inzicht te krijgen in de werking van hun brein. Met behulp van de MindScan kijkt ze samen met jou wat een volgende stap kan zijn om je beter en gelukkiger te voelen.

Richard Spierings

Waalre & Rosmalen

Richard Spierings​

Richard is specialist in de fysieke en mentale benadering. De MindScan geeft een mooi startpunt voor een interessant traject met jezelf. Locatie Waalre en Den Bosch.
Daisy Evers

Oude Meer

Daisy Evers

Maak jij de overtocht naar een gelukkiger leven? Daisy helpt als Geluksfee mensen in hun zoektocht naar geluk. Ze helpt je graag blokkades en beperkende overtuigingen zoals angst en onzekerheid te doorbreken. De locatie waar Daisy jouw brein graag meet, is op een verborgen sprookjesachtig eiland, vlakbij Amsterdam, genaamd: Happy Island.
Jaap Hardeman

Arnhem & Den Bosch

Jaap Hardeman

Als neuro-analist helpt Jaap mensen inzicht te krijgen in hun sterke en aandachtspunten. Door de resultaten van de MindScan te combineren met de traditionele persoonlijkheidstesten geeft Jaap handvatten voor succes in professionele ontwikkeling en ondernemerschap .

Den Bosch

Mimi Jansen

Mimi wil mensen helpen inzicht te krijgen in gedrag, gevoel en emotie. Regelmatig als startpunt van persoonlijke ontwikkeling of als spiegel van je huidige zijn. Haar doel is om mensen te helpen gelukkig te zijn.
Guus Bruijsten

Nijmegen

Guus Bruijsten

Guus is neuro-analist/ psycholoog uit Nijmegen. Als je wil weten hoe je brein werkt en wat daar de gevolgen van zijn, dan ben je bij hem aan het juiste adres.
Henk Smits

Dinxperlo

Henk Smits

Henk is al meer dan 25 jaar een toegewijd en gepassioneerd adviseur voor mens en (overheids-) organisaties. Met als doel mensen beter te laten functioneren in werk en privé. Zijn opdrachtgevers zijn vooral werkgevers met hart voor hun medewerkers en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Uiteraard is iedereen welkom!
Robert-Jan Brouwer

Ede

Robert-Jan Brouwer

Robert-Jan heeft al enkele jaren ervaring in het meten en coachen van mensen, waarbij hij zich vooral richt op ondernemers en ondernemende mensen. Hij leest veel over de meest uiteenlopende onderwerpen, vanwege een aangeboren nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.

Bedankt!

Uw verzoek is succesvol verzonden, 
we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

51Hz