fbpx

Het beste vertrekpunt voor persoonlijke groei

In 5 minuten jouw frequenties vertaalt naar concrete informatie waar je iets mee kunt.

Hoe werkt het?

Afspraak

Neem contact met ons op via email, telefoon of contactformulier en maak een afspraak. Dit kan op locatie of bij een van onze meetlocaties.

MindScan

De MindScan duurt slecht 5 minuten. Je hoeft verder niets te doen, er worden alleen signalen opgevangen.

Resultaat

Je krijgt direct inzicht in het resultaat. Door middel van het rapport en/of persoonlijke toelichting.

Hoe werkt de MindScan?

Voor het uitvoeren van de MindScan wordt gebruik gemaakt van een kwantitatieve EEG-meting. Hierbij wordt de elektrische activiteit van de het brein gemeten, in ons geval die van de prefrontale cortex. Dit is het gebied dat is betrokken bij de cognitieve en emotionele functies.

Er worden 3 elektroden door middel van een hoofdband op het voorhoofd geplakt. Vervolgens wordt de elektrische activiteit gedurende 5 minuten gemeten. Een MindScan is volkomen veilig en pijnloos.

Validatie & veiligheid

51hz heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het meten en interpreteren van het brein. Aan de hand van diverse wetenschappelijke studies en ruim 10.000 uitgevoerde MindScans heeft 51Hz een verklarend model ontwikkeld dat de meetresultaten omzet in denkpatronen, emoties, energie- & stressniveau’s en gedragskenmerken.

Zowel bij het verzamelen en verwerken van de meetgegevens als bij het bepalen van de scores en resulaten hanteren we zoveel mogelijk algemeen aanvaarde methodieken en beoordelingssystemen voor normering, betrouwbaarheid en validatie.

Ook jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons dankzij diverse technische middelen (o.a. encryptie, AES & TLS). Daarnaast houden wij ons aan de vereiste richtlijnen voor het verwerken en opslaan van gegevens.

Bedankt!

Uw verzoek is succesvol verzonden, 
we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

51Hz