Hoe het werkt

Meting binnen 7 minuten

1. Maak een afspraak

Boek via deze website of via een van onze partners een afspraak voor de brainscan.

2. Kom langs op bij een van de Brein analisten

Kom op de afgesproken locatie en tijd langs bij de brein analist. De analist verteld je de procedure en bereid de brainscan voor. Je neemt plaats in een comforatable stoel en blijft rustig zitten.

3. De scanner word op je hoofd geplaatst

De scanner word met een hoofdbrand op het hoofd geplaatst. De hoofdband heeft 3 sensoren op het voorhoofd en op ieder oor een clipje. Op de sensoren word een contact gel geplaatst zodat de hersengolven goed kunnen worden gemeten.

4. Hersengolven meten voor 7 minuten

Na het plaatsen van de scanner worden er voor 7 minuten hersengolven opgevangen. Dit is volkomen veilig omdat er alleen sigalen worden opgevangen. Tijdens de meting zit je in een comfortabele stoel en kun je een gesprek voeren met de analist.

5. We analyseren jouw hersengolven

De door ons ontwikkel;de Ai gedreven data analyse tool zal automatish alle gegevens verwerken. Binnnen enkele minuten en de analyse klaar.

6. Zie de resultaten

Direct na de analyse verschijnen de resukltaten van jouw brainscan op het scherm. Het volledige rapport is ook als PDF te downloaden zodat je deze mee kunt nemen naar huis. De resulaten dienen als advies en zijn geen diagnose.
De resultaten van de breinfoto worden op een visueel begrijpelijke manier gepresenteerd in het BrainBig5 rapport. De resultaten worden uitgedrukt in een metaforische box die reageert op uw persoonlijke resultaten. Hoe ver de schuifbalken staan, hoe meer je je unieke eigenschappen zichtbaar zijn en jij dichter bij jezelf bent. We noemen dit: de zichtbaarheid van je ‘echte ik’

7. Bespreek de resultaten

Bespreek jouw resultaten samen met de analist. Samen bespreek je welke resultaten je herkent en welke nieuwe inzichten je hebt gekregen. Ook kun je afhankelijk van het doel vershillende coahcing en begeleidings trajecten in. Voor de verschillende toepassingen lees je hier verder.
U kunt een coach zoeken die bij uw vraag past. Met ons rijke netwerk van coaches kunnen we je altijd helpen een expert te vinden die je bijstaat bij een specifieke uitdaging. Heb je al een coach? Dan is het ook mogelijk om uw coach aan te sluiten op ons netwerk, zodat hij / zij ook toegang krijgt tot uw uitkomsten. Natuurlijk met uw goedkeuring.
 

Bedankt!

Uw verzoek is succesvol verzonden, 
we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

51Hz