Het rapport

Welke rapportages zijn er en hoe werken ze?

Welke scan sluit het beste aan op jouw behoefte? Bekijk hieronder de verschillende toepassingen. Vind je het moeilijk de juiste keuze te maken? Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe de MindScan jou kan helpen.’

Persoonlijkheidsscan

Persoonlijk- heidsscan

Gedrag wordt aangestuurd door jouw denken. Door middel van onze MindScan worden denkpatronen vertaald naar jouw werkelijke persoonlijkheidstijlen en gedragingen. Dit doen we aan de hand van ons Brain Big 5®-model. 

De Persoonlijkheidscan is een op zichzelf staande persoonlijkheidsmeting, maar kan ook een prima aanvulling zijn op persoonlijkheidstesten die je al eerder hebt gedaan. Wanneer het Vitaliteits- en Persoonlijkheidsrapport gelijktijdig wordt afgenomen bedraagt de prijs voor de twee rapporten samen 99,95 euro (excl. BTW)

Vitaliteit is de samenwerking tussen de aspecten energie, stress en sensitiviteit. Daarnaast vertellen jouw emoties of er een onbalans is of gaat ontstaan. 

Wil je weten of je fit, vermoeid, gestresst, overspannen bent of misschien in een burn-out zit? En wil je weten hoe dit komt? Onze MindScan brengt jouw vitaliteit in 5 minuten voor jou in kaart. Met het vitaliteitsrapport heb je direct inzicht in jouw mentale fitheid! Wanneer het Vitaliteits- en Persoonlijkheidsrapport gelijktijdig wordt afgenomen bedraagt de prijs voor de twee rapporten samen 99,95 euro (excl. BTW)

Met de Totaalscan worden de resultaten van jouw MindScan vertaald naar 45 onderdelen die jouw energie, stress en denkpatronen weergeven. Een geaccrediteerde analist interpreteert vervolgens samen met jou het resultaat en maakt een koppeling met jouw persoonlijke context. 

Wil je weten hoe jouw (on)bewuste denkproces in elkaar zit, welke copingmechanismes jij het liefst hanteert en welke overtuigingen daar bijhoren? Dan is de Totaalscan de beste keuze. Maak hier direct een afspraak met één van onze geaccrediteerde analisten.

De MindScan kan ook uitstekend worden ingezet voor het doen van meerdere metingen na elkaar. Met de Continuscan wordt over een periode van 3 maanden 3 Mindscans afgenomen, toegelicht en geanalyseerd. 

Door meerdere scans af te nemen wordt je een uniek inzicht gegeven in denkpatronen en gedragingen over een langere tijd. Deze toepassing is inzetbaar voor o.a. persoonlijke ontwikkeling en coachingtrajecten.

Gratis een 51Hz MindScan voorbeeld rapport

Benieuwd hoe zo’n rapport eruit ziet? Vul je gegevens in en we sturen je een voorbeeld rapport toe.

51Hz MindScan rapport

Door dit formulier te verzenden geeft u aan akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.