Brainscan Rapport

Analyseer energie, stress, emoties en ons unieke Brain Big 5 profiel.

Een breinscan maken is heel eenvoudig. Vanuit een comfortabele stoel kijk je zeven minuten naar een scherm waarop de visualisaties van je brein live worden getoond. Tijdens de meting hoef je verder niets te doen. Na de meting zijn de resultaten direct beschikbaar. De resultaten zijn onderverdeeld in de onderwerpen energie, stress, emoties en de Brain Big 5. 

Energie

De paragraaf ‘Energie’ gaat over de mate waarin je vermoeid bent. Hier wordt duidelijk hoeveel energie er bij de client aanwezig is. Zo gaat mentale energie over de mate waarin client mentaal vermoeid is. Beschikken over voldoende mentale energie is belangrijk, het zorgt ervoor dat je de dag aankunt en het levert een bijdrage aan je creatieve en probleemoplossende vermogens. Fysieke energie gaat over de mate waarin je fysiek vermoeid bent. Bewegen en sporten is een goede manier op fysiek fit te blijven, slapen is de beste manier om het lichaam te laten herstellen na inspanning. Bij voldoende slaap herstel je sneller en zijn de omstandigheden voor het lichaam optimaal om stress los te laten. Dit heeft over het algemeen een harmoniserend effect op veel (primaire) lichaamsfuncties.

Stress

We ervaren allemaal wel eens
stress. Er is ook niks mis met stress, behalve als het je te veel wordt of als de stress langdurig aanhoudt. De paragraaf ‘stress’ op bladzijde x gaat over de mate waarin stress bij jou aanwezig is. Ook wordt hier duidelijk wat mogelijke stressoren zijn. Leg je jezelf druk op? Ervaar je druk uit je omgeving (werk, relatie etc.)? of ervaar je meer stress omdat je wat sensitiever bent dan gemiddeld? 

Schermafbeelding 2021-03-06 100143

Emoties

Je kent vast wel de vijf basis emoties: blijdschap, verdriet, boosheid, paniek en angst. Deze emoties zorgen er voor dat we (stress) ontladen en dat we tijdig in actie komen. De paragraaf ‘emoties’ op bladzijde 8 gaat over de mate waarin de vijf basisemoties bij jou op dit moment aanwezig zijn [linkerzijde] en de mate waarin je deze bewust ervaart [rechterzijde].

Brain Big 5

Je hebt vast wel eens gehoord van het big five persoonlijkheidsmodel. Dit is een model dat bestaat uit vijf persoonlijkheidsfactoren (extraversie, emotionele stabiliteit, zorgvuldigheid, vriendelijkheid en intellectuele openheid) en aan de hand daarvan wordt iemands persoonlijkheid beschreven. Het is een wetenschappelijk onderbouwd model dat in het bedrijfsleven en door psychologen veelvuldig wordt gebruikt. In de paragraaf ‘Big five persoonlijkheid’ wordt jouw persoonlijkheidsprofiel toegelicht. Deze analyse is gebaseerd op jouw breinactiviteit en kan elementen bevatten waar je je (nog) niet bewust van bent. Wanneer je meerdere metingen bij ons afneemt, zal het gecombineerde resultaat steeds accurater worden. 

Bedankt!

Uw verzoek is succesvol verzonden, 
we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

51Hz