Onze partners

Gecertificeerde analisten

Marion Heinen

Breda - Marion Heinen

Marion is opgeleid tot coach. Het is haar passie om mensen te helpen om meer inzicht te krijgen in de werking van hun brein. Met behulp van de breinscan kijkt ze samen met jou wat een volgende stap kan zijn om je beter en gelukkiger te voelen.
Hans van der Meeren

Breda - Hans van der Meeren

Hans is een neuro analist van het eerste uur. Hij werkt al vier jaar als analist met de breinscan en werkt voor wat betreft de coaching samen met zijn vrouw Monique in haar praktijk Insight coaching.

Breda - Helen Gisbers

Als professioneel trainer en coach heeft Helen jarenlange ervaring in de begeleiding van mensen. Ze is professioneel, krachtig, duidelijk en enthousiast. Helen is gespecialiseerd in preventie burn-out, stressverlaging, leiderschap en topsportbegeleiding.

Den Bosch - Mimi Jansen

Mimi wil mensen helpen inzicht te krijgen in gedrag, gevoel en emotie. Regelmatig als startpunt van persoonlijke ontwikkeling of als spiegel van je huidige zijn. Haar doel is om mensen te helpen gelukkig te zijn.
Henk Smits

Dinxperlo - Henk Smits

Henk is al meer dan 25 jaar een toegewijd en gepassioneerd adviseur voor mens en (overheids-) organisaties. Met als doel mensen beter te laten functioneren in werk en privé! Zijn opdrachtgevers zijn vooral werkgevers met hart voor hun medewerkers en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Uiteraard is iedereen welkom!

Tim Bruijsten

Doetinchem - Tim Bruijsten

Bewustwording is de eerste stap naar een positieve verandering. Met behulp van de breinscan zorg Tim direct voor richting en advies over mogelijke vervolgstappen in je persoonlijke ontwikkeling.
Robert-Jan Brouwer

Ede - Robert-Jan Brouwer

Robert-Jan heeft al enkele jaren ervaring in het meten en coachen van mensen, waarbij hij zich vooral richt op ondernemers en ondernemende mensen. Hij leest veel over de meest uiteenlopende onderwerpen, vanwege een aangeboren nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen.

Waalre & Rosmalen - Richard Spierings

Richard is specialist in de fysieke en mentale benadering. De breinanalyse geeft een mooi startpunt voor een interessant traject met jezelf. Locatie Waalre en Den Bosch.
Guus Bruijsten

Nijmegen - Guus Bruijsten

Guus is neuro-analist/ psycholoog uit Nijmegen. Als je wil weten hoe je brein werkt en wat daar de gevolgen van zijn, dan ben je bij hem aan het juiste adres.
Michel Hoekstra

Oude Meer - Michel Hoekstra

Als trainer en coach helpt Michel graag bij je persoonlijke groei en ontwikkeling. Hij doet dat op Happy Island, een verborgen eiland in Aalsmeer vlakbij Amsterdam. Het is een plek waar in alle rust de breinmeting doorgenomen kan worden, zodat je inzicht krijgt in hoe er maximaal gebruik kan worden gemaakt van onbeperkte potentieel.

Daisy Evers

Oude Meer - Daisy Evers

Maak jij de overtocht naar een gelukkiger leven? Daisy helpt als Geluksfee mensen in hun zoektocht naar geluk. Ze helpt je graag blokkades en beperkende overtuigingen zoals angst en onzekerheid te doorbreken. De locatie waar Daisy jouw brein graag meet, is op een verborgen sprookjesachtig eiland, vlakbij Amsterdam, genaamd: Happy Island.
Jaap Hardeman

Rosmalen - Jaap Hardeman

Als neuro-analist helpt Jaap mensen inzicht te krijgen in hun sterke en aandachtspunten. Door de resultaten van de breinmeting te combineren met de traditionele persoonlijkheidstesten geeft Jaap handvatten voor succes in professionele ontwikkeling en ondernemerschap .
Wiebe van Onna

Utrecht - Wiebe van Onna

Wiebe is overtuigd van de capaciteiten en wilskracht die ieder individueel mens met zich meedraagt. Als neuro analist wil hij graag een bijdrage leveren aan iedereen die nieuwsgierig is hoe deze capaciteiten en wilskracht ontwaakt kunnen worden of tot een verder stadium ontwikkelt kunnen worden.

Bedankt!

Uw verzoek is succesvol verzonden, 
we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

51Hz